LEPO

OLGU INTERVJUISALA MAJKA, A ONA DA "PUKNE" OD SMEHA: Hit uključenje na RTS - "Ova mlada, fino vaspitana..." (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Olga Danilović govorila za RTS, a izjavu je uzela njena majka Svetlana.

Izvor: YouTube/RTS Zabava - Zvanični kanal/screenshot

Srpska teniserka Olga Danilović zablistala je prošlog meseca u Švajcarskoj kada je osvojila titulu u dublu i izgubila u finalu singla u Lozani, a prethodni period provela je u Beogradu gde se spremala za nastavak sezone.

Trenirala je u akademiji Novaka Đokovića kod selektora Dejvis kup reprezentacije Viktora Troickog, a to je bio povod da se sa njom uradi intervju. Ono što je neobično - jeste da je taj zadatak na RTS "poveren" njenoj majci Svetlani Danilović, koja već godinama radi u sportskoj redakciji javnog servisa.

"Sada da vam predstavim ovu mladu, divnu, fino vaspitanu i lepo obrazovanu mladu damu, moju Olgu, koja trenira ovde i koja je udahnula novu energiju od kada trenira ovde kod Novaka Đokovića", rekla je novinarka Svetlana Danilović.

"Ćao, mama!", bio je odgovor nasmejane Olge kojoj je bilo teško da održi oficijelnu komunikaciju sa majkom.

"Sigurno mi je značio mir, da sve imamo na jednom mestu i da ne trčimo sa jednog na drugog kraja grada. Sada mogu samo da udaram lopticu i mislim jedimo na tenis. Moj trener je Ilija Bozoljac, pomaže nam Viktor Troicki, tu je i kondicija - dođem ujutru, odem popodne, ovde mogu i da jedem, tako da nam je ovo mnogo falilo i meni se posrećilo", dodaja je srpska teniserka i dodala da je fantastična atmosfera u TC "Novak".

Podsetimo, Olga je rođena 2001. godine iz braka Svetlane Danilović i njenog supruga košarkaša Predraga Danilovića.

Olga Danilović i Svetlana Danilović
Izvor: YouTube/RTS Zabava - Zvanični kanal