Tenis

NADALOVA TRUDNA SUPRUGA U BOLNICI, ČEKA OPERACIJU!? Ćiska u 31. nedelji trudnoće hitno primljena na kliniku

Autor Milutin Vujičić

Doktori paze na trudnu suprugu Rafaela Nadala koja je primljena u bolnicu i navodno čeka operaciju.

Izvor: Profimedia

Trudna supruga španskog tenisera Rafaela Nadala primljena je u ponedeljak u bolnicu u Palma de Majorci, prenosi špaski portal "El Periodiko", poslovično dobro obavešten o dešavanjima u životu najtrofejnijeg grend slem šampiona.

Ćiska Perelja je u 31. nedelji trudnoće i trenutno je smeštena u jednoj privatnoj klinici gde se navodno razmatra hitna operacija, međutim nije poznato šta je sa suprugom španskog tenisera, odnosno nema potvrde da je zbrinuta zbog komplikacija oko bebe koju očekuje.

Jutros su u klinici viđeni i roditelji Ćiske Pereljo, Nadalove srednjoškolske ljubavi, dok su sa njom i Maribel Nadal, sestra slavnog tenisera, inače prijateljica njegove supruge.

Rafael Nadal je trenutno u Njujorku gde se priprema za US Open, a prethodne nedelje je neočekivano loše odigrao u drugom kolu Sinsinatija gde ga je nadigrao Borna Ćorić, kasniji osvajač ovog turnira. Nije poznato da li je baš zbog napete situacije u trudnoći i Nadal bio pomalo odsutan na tom meču ili je na njega uticala ranija povreda.

Do dolaska dečaka na svet ostalo je oko dva meseca (očekuju ga krajem oktobra), što će biti njihovo prvo dete, na koje su čekali upravo zbog Nadalovih velikih profesionalnih obaveza.

Ovo je supruga Rafaela Nadala...