POGLEDAJTE

PRSATA PLAVUŠA JE HIT NA US OPENU: Postala zvezda Instagrama zbog "eksiranja" piva, sada je opet napravila ŠOU! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Izvesna Megan Laki već drugu godinu privlači pažnju majstorskim ispijanjem piva tokom US opena.

Izvor: Instagram/meglucky53/Twitter/@usopen/Printscreen

US open nam je i ove godine doneo mnogo uzbuđenja - Nik Kirjos je izbacio Danila Medvedeva protekle noći i tako najavio promenu na vrhu ATP liste narednog ponedeljka. Ali proteklog vikenda je zvezda turnira bila i Australijanka Megan Laki.

Ako vam njeno ime ne zvuči naročito poznato, to je zato što ona nije teniserka. Ali njen lik bi mogao da vam bude poznat, pošto je prsata plavuša drugu godinu zaredom "ukrala šou" ispijanjem piva na tribinama!

Megan je još prošle godine privukla veliku pažnju i postala senzacija na društvenim mrežama, kada je bila usnimljena na video bimu. Ona je uvidevši to prvo "eksirala" jedno, pa odmah zatim i drugo pivo. A nešto slično uradila je i proteklog vikenda.

Australijanka je ovog puta stala na samo jednom pivu, ali je ovim potezom svejedno privukla pažnju i mnoge podsetila na prošlu godinu. Pivo je "ukrala" od svog dečka, a taj potez je naišao na ovacije svih na tribinama. I ovog puta je njeno ispijanje piva trajalo kraće od osam sekundi!

"Čini se da ovo postaje tradicija", napisali su iz US opena, dok je Megan na društvenim mrežama dodala odgovor "Nedostajali ste mi!" No, za razliku od prošle godine, Megan je ovog puta dodatnu pažnju privukla i svojim stajlingom. Pogledajte zbog čega Megan privlači pažnju in a društvenim mrežama.

Tagovi