MILIJARDERKA

ISPALA SA US OPENA I ODMAH "UDARILA" PO PIVU: Najbogatija sportistkinja sveta šokirala novinare pa objasnila svoj potez!

Autor Nebojša Marković

Džesika Pegula je privukla pažnju u Njujorku kada se na konferenciji za medije pojavila sa limenkom piva u ruci.

Izvor: Twitter/@cjzero/printscreen

Američka teniserka Džesika Pegula ispala je sa US openu nakon poraza u četvrtfinalu, a nakon što nije uspela da savlada prvu teniserku sveta Igu Švjontek, dospela je u centar pažnje zbog svog poteza na konferenciji za medije.

Ova teniserka, koju mnogi nazivaju i najbogatijom sportistkinjom sveta, došla je na obraćanje sa medijima sa limenkom piva, koje je ispijala tokom razgovora sa novinarima!

Zanimljiv potez napravila je Džesika Pegula, koja je i treći put ove sezone izgubila u četvrtfinalu nekog grend slema. Nije mogla da zaustavi fenomenalnu Poljakinju, a osma teniserka sveta je očekivano bila pogođena porazom. Ipak, niko nije očekivao da će se pred medijima pojaviti sa pivom u ruci. Novinari su u čudu gledali kako Pegula ispija pivo dok odgovara, da bi ona u jednom trenutku objasnila o čemu se tačno radi.

"Pokušavam da mokrim za doping, tako da... Iako ovo pomaže da se ublaži poraz. Sada sam malo iscrpljena, nisam baš srećna", rekla je 28-godišnja Pegula. Inače, ona je najbogatija sportistkinja sveta.

To je slučaj zahvaljujući velikom bogatstvo njenog oca, Terensa Pegule, trenutno 345. najbogatijeg čoveka na svetu. Džesikin otac je naftni inženjer, a u svetu sporta je poznat i kao vlasnik dve američke franšize - Bafalo Sejbresa iz NHL-a i Bafalo Bilsa iz NFL-a. Njegovo bogatstvo se procenjuje na oko 7.000.000.000 evra, pa bi Pegula mogla da se oprosti od tenisa i da nikad više ne mora da brine o novcu. Ipak, njoj to nije cilj.

"Nikad nisam želela da su mi neke stvari došle same od sebe. Mislim da sam definitivno zaslužila svoje mesto u tenisu. Neki ljudi to ne razumeju i samo prave pretpostavke", rekla je Pegula jednom prilikom.