ALAL VERA!

KAKAV ČOVEK! NOVAK USRED BRATOVE SVADBE POKAZAO VELIČINU: Javio se Karlitosu, kad njemu neće Nadal i Federer!

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković je čestitao Karlosu Alkarazu na pobedi na US Openu iako je bio na slavlju.

Izvor: Profimedia/SOPA Images/SIPA/

Srpski teniser Novak Đoković u ponedeljak je prisustvovao svadbi svog brata Đorđa Đokovića i voditeljke Saške Veselinov, stigao je i da kiti muziku, ali potez koji je napravio usred veselje najbolje govori koliko je veliki čovek i da nikada ne zaboravlja da čestita svojim rivalima, kao što to recimo čine Rafael Nadal ili Rodžer Federer.

Tako se Đoković u večernjim časovima, kada je već odmaklo slavlje na svadbi u Crnoj Gori, javio na Instagramu svom "nasledniku" na prvom mestu ATP liste - Karlosu Alkarazu.

Mladi teniser iz Španije je u noći između nedelje i ponedeljka osvojio US Open tako što je u finalu pobedio Kaspera Ruda (3:1), a samim tim je u novu radnu nedelju ušao sa liderske pozicije na ATP listi. Prvi grend slem doneo je veliko slavlje u njegovu porodicu, a takav momenat ni Đoković nije želeo da propusti - izdvojio je vreme da čestita.

"Čestitke Karlose na tvom prvom grend slemu. Neverovatna partija!", napisao je Novak Đoković koji nije mogao da učestvuje na US Openu zbog dobro poznatih razloga i izgubio je mnogo poena.

Njih dvojica su se do sada samo jednom sastala i Karlos Alkaraz je slavio u tri seta u polufinalu mastersa u Madridu, ali nema sumnje da će u narednim godinama imati još mnogo okršaja. Videćemo da li i pre Australijan opena na kome je Đokoviću konačno dozvoljeno da učestvuje.