DOBRA VEST

OVO SE ČEKALO - ĐOKOVIĆ SE VRAĆA NA NAJVEĆE TURNIRE: Novak će braniti titulu, a igraće i NAJBOLJI na svetu!

Autor Nebojša Marković

Novak Đoković će nastupiti na masters turniru u Parizu.

Izvor: Profimedia

Vest dana u svetu tenisa, ali i sporta generalno, je odluka Rodžera Federera da se penzioniše i okonča spektakularnu karijeru. Ali dok se Federer oprašta opširnim pismom, sada je stigla i važna vest koja će posebno interesovati ljubitelje tenisa u Srbiji.

Novak Đoković se uskoro ponovo vraća na teren, pošto su organizatori mastersa u Parizu potvrdili da će osvajač 21 grend slem trofeja nastupiti u "Bersiju"!

Đoković, koji je vodio velike bitke sa Federerom, nije igrao nijedan zvaničan turnir od Vimbldona, koji je i osvojio i uspeo da prestigne Švajcarca po broju grend slem titula. On će od 23. do 25. septembra baš sa Federerom u timu nastupiti na Lejver kupu, a onda će uslediti put u Izrael.

Tamo će Đoković prvi put nastupiti na turniru u Tel Avivu, od 26. septembra do 2. oktobra, a nakon svega toga uslediće Novakov put u Pariz. Turnir u hali "Bersi" se igra od 29. oktobra do 6. novembra, a organizatori su među učesnicima potvrdili i prisustvo Srbina.

Na video snimku objavljenom na društvenim mrežama se najavljuje dolazak Matea Beretinija, potom novog najboljeg igrača sveta Karlosa Alkaraza, a na kraju i Novaka Đokovića, branioca trofeja. Nakon turnira u Parizu, Novaka bismo još mogli da gledamo na Završnom mastersu u Torinu, a onda i potencijalno u finišu Dejvis kupa, ukoliko se Srbija tamo plasira ove sedmice.