Borba!

ALKARAZ LJUBI LEPU TENISERKU, A NEPRISTOJNE PONUDE SAMO STIŽU: Postao najbolji na svetu i ne može da se odbrani od žena!

Autor Dušan Ninković

Španski teniser ima problema pošto ga obožavateljke napadaju na instagramu.

Izvor: Profimedia/Instagram/mariaaagimenezz/printscreen

Najbolji teniser sveta ima veliki problem. Osvajanjem titule na US openu Karlos Alkaraz postao je najmlađi prvi reket na čeu ATP liste, ali nije sve u njegovom životu tako bajno. Iako je već godinama u vezi sa španskom teniserkom Marijom Gonzales Himenes, Alkaraz se danima bori sa obožavateljkama koje mu šalju nepristojne ponude.

Mladi teniser stigao je u centar pažnje ljubiteljki tenisa, a njegove godine, atraktivan fizički izgled i uspesi na teniskom terenu privukli su pažnju žena širom sveta. "Otkako sam broj 1, nepristojnih ponuda na Instagramu je sve više", rekao je Alkaraz nakon velikog uspeha. Ovako izgleda njegova devojka Marija:

Inače, Karlos i Marija trude se da vezu drže u javnosti i retko kače zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Iako mnogi zbog toga misle da oni nisu zajedno, istina je samo da pokušavaju da sačuvaju svoju intimu od teniskih fanova širom sveta.

Mnogi teniski stručnjaci smatraju da je to pametan potez za karijeru mladog španskog tenisera kojem se u narednim godinama predviđaju neverovatni rezultati. Ukoliko nastavi sa sjajnim igrama nakon dolaska na prvo mesto i osvajanja prve grend slem titule, Karlos Alkaraz će dobiti i potvrdu da mu se teniska karijera odlično razvija dok privatan život drži daleko od javnosti.