Uživo

NOVAK JE SILA - PREGAZIO JE ŠPANCA U TEL AVIVU: Dva meseca nije igrao, kročio na teren, pa Anduharu dao NULU!

Srpski teniser vratio se na ATP tur i pregazio iskusnog Španca, koji je osvojio samo tri gema!

Izvor: Profimedia

Novak Đoković vratio se u akciju na ATP turu i to na silovit način. Posle osvajanja Vimbldona nije igrao nijedan zvaničan meč, pa je u Tel Avivu pokazao da nije zarđao, pobedio je Pabla Anduhara lako i ubedljivo - 6:0, 6:3.

Bio je Novak nedavno na Lejver kupu, na oproštaju Rodžera Federera, tamo je bilo veoma emotivno. Plakao je zajedno sa Rafom i Rodžerom, ali nije to uticalo na njega u Izraelu. Iskusnom španskom igraču prepustio je samo tri gema, što najbolje govori o tome kako se meč odvijao i kako je sve izgledalo. Naredni rival mu je Vasek Pospišil.

20:32

KRAJ!

Kao što je i bilo očekivano, Novak je u finišu susreta prebacio u višu brzinu i rešio meč u svoju korist - 6:0, 6:3!

20:24

Vreme za brejk?!

Tokom prvih sedam gemova ovog maratonskog drugog seta nismo videli brejk (4:3), a sada će Pablo Anduhar biti na servisu. Možda je to idealan trenutak da Đoković napravi brejk i tako priđe na korak od osvajanja drugog seta i pobede protiv iskusnog Španca.

20:11

Oslobodio se Anduhar - 2:2!

Bilo je bitno samo osvojiti prvi gem... Nakon maratonskog gema u kojem je uspeo da stigne do prvog, lako je osvojio i drugi gem u meču. U međuvremenu je Novak sačuvao svoj servis, pa je na semaforu 2:2.

Podsćeamo, prvi set je Đoković osvojio bez izgubljenog gema.

20:02

USPEO JE!

Nakon čak 30 odigranih poena u drugom gemu drugog seta, Pablo Anduhar se upisao na semafor. Osvojio je gem koji je trajao nešto više od 22 minuta, a sada je 1:1 u drugom setu!

19:45

Jedan od najboljih poena!

Pogledajte kako igra Novak... 

19:35

S NULOM!

Iako se Pablo Anduhar razigrao u šestom gemu prvog seta, nije uspeo da izbegne debakl. Nakon pola sata tenisa u Tel Avivu, a tu računamo i pauze između gemova, Novak Đoković vodi 1:0 u setovima. U dosadašnjem toku meča osvojio je svih šest odigranih gemova.

19:23

DOMINACIJA - 5:0!

Španski teniser potpuno je nemoćan protiv Novaka Đokovića. Gemovi se samo nižu za srpskog asa, a Pablo anduhar još nije uspeo da se "upiše" na semafor!

19:14

BREJK!

Novak Đoković je lako osvojio gem na svoj servis, a zatim odmah i oduzeo servis protivniku. Dosta lagan početak i već je 2:0 u gemovima.

19:05

MEČ JE POČEO!

Novak Đoković prvi servira u drugom kolu Tel Aviva!

19:00

Protivnik za treće kolo!

Ukoliko savlada Anduhara, Novak Đoković će se u trećoj rundi Tel Aviva sastati sa jednim od svojih najboljih prijatelja. Kanadski teniser Vasek Pospišil već je savladao dvojicu rivala i sada bi mogao da sačeka srpskog tenisera, čiji je gost u Beogradu bio svojevremeno!

Izvor: MN Press

18:55

Protivnik!

Pablo Anduhar (36) poslednjih godina ne beleži sjajne rezultate i imao je mnogo bolje dane u karijeri. Sada je već na zalasku, pa se trenutno nalazi na 92. mestu ATP liste, iako mu je najbolji plasman čak 60 mesta bolji! Profesionalac je skoro 19 godina, u karijeri je osvojio četiri titule i do sada zaradio preko 6,5 miliona američkih dolara.

Kao najveći trijumfu u karijeri ističu se njegove pobede nad Rodžerom Federerom i Lejtonom Hjuitom, dok protim Rafaela Nadala ima četiri poraza iz isto toliko mečeva.

18:50

Drugo kolo!

Kao najzvučnije ime turnira i prvi nosilac u Izraelu, Novak Đoković preskočio je prvu rundu. On je bio slobodan dok je Pablo Anduhar savladao Brazilca Tijaga Monteira u dva seta. 

Izvor: Profimedia

18:45

Dosadašnji susreti!

Novak Đoković i Pablo anduhar sastali su se samo dva puta u profesionalnim mečevima. srpski teniser pobedio je na oba susreta, a oni su odigrani dosta davno. Prvi je bio u hrvatskom Umagu (6:1, 6:3) davne 2007. godine, a drugi 2012. godine u Indijan Velsu, kada su igrali tri seta (6:0, 6:7, 6:2).

18:40

Dobar dan!

Ne računajući egzibiioni turnir Lejver kup na kojem je Novak odigrao dva meča u singlu i jedan u dublu, u Tel Avivu ćemo gledati prve Novakove mečeve nakon titule na vimbldonu. Đoković je prvi favorit turnira, a u drugoj rundi će odmeriti snage sa iskusnim Pablom Anduharom.

Ukratko

  • Đoković - Anduhar 2:0
  • Drugo kolo Tel Aviva
  • Novak je prvi favorit
učitaj još +