Javio se

SVE SAM IZGUBIO I OSTAO BEZ POSLA! Rodžer Federer se oglasio – objavio sliku sa Novakom za kraj!

Autor Mladen Šolak

Švajcarac napisao poruku na Instagramu koja je raznežila mnoge

Izvor: Printscreen/Eurosport

Rodžer Federer oprostio se od tenisa na Lejver kupu, a u četvrtak je na Instagramu napisao poruku koja je oduševila mnoge. Bila je emotivna, iskrena, ali i duhovita. Švajcarac je u njoj nabrojao svoje poraze u poslednjim mečevima – individualnim i timskim, ali ipak ne deluje da žali. I zaista ne bi ni trebalo.

"Svi se nadamo kraju kao u bajci, a ovako je moj prošao:

  • - izgubio sam poslednji meč u singlu
  • - izgubio sam poslednji meč u dublu
  • - izgubio sam poslednji turnir na kojem sam bio deo tima
  • - izgubio sam glas tokom vikenda
  • - izgubio sam posao

"Ipak, moje penzionisanje nije moglo da bude peRFektnije i srećan sam kako je sve prošlo. Zato nemojte da previše razmišljate i zamišljate taj savršeni kraj. Vaš će uvek biti neverovatan, na svoj način", napisao je osvajač 20 grend slem turnira i jedan od najvećih tenisera u istoriji. Uz tu poruku, on je okačio niz fotografija, među kojima je prva zajednička ona na kojoj je sa Novakom Đokovićem:

Podsetimo, Federer, Đoković, Rafael Nadal i Endi Marej bili su minulog vikenda saigrači u timu Evrope na Lejver kupu i ceo svet je pratio kako trojica najvećih tenisera u istoriji provode vreme, druže se, plaču i ispraćaju Švajcarca u penziju. Bili su veliki rivali, ali su se na terenu rastali kao prijatelji, što je sa Lejver kupa poslalo divnu sliku navijačima svakog od ta tri velikana.