AU!

ĐOKOVIĆ DOBIO TEŽAK ŽREB U PARIZU - TU JE I NADAL! Novak saznao ko ga čeka na putu do ODBRANE titule!

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković dobio je protivnike na turniru u Parizu.

Izvor: Profimedia

Novak Đoković dobio je težak žreb na Mastersu u Parizu. Na putu ka odbrani titule čekaju ga neugodni rivali, a u istom delu "kostura" su i Rafael Nadal, Stefanos Cicipas, Kasper Rud, Marin Čilić... Na drugoj strani su Karlos Alkaraz, Danil Medvedev, Mateo Beretini, Feliks Ože-Alijasim.

Srpski as je, kao i još sedam nosilaca, slobodan na startu takmičenja. U drugom kolu čeka ga bolji iz duela Dijego Švarcman-Maksim Kresi. Prema projektovanom rasporedu u trećem kolu bi igrao sa Janikom Sinerom, a onda u četvrtfinalu sa Kasperom Rudom, trećim favoritom. U drugom delu tog kostura favoriti su Cicipas i Nadal, pa bi u teoriji sa Rafom mogao da igra u polufinalu. Tu je i Miomir Kecmanović koji će pokušati da napravi iznenađenje. Prvi protivnik mu je Kameron Nori. Ako prođe prvu prepreku čekao bi ga Borna Ćorić, a onda i Cicipas.

Kada je drugi deo u pitanju, Alkaraza će pokušati da zaustave Beretini, Rubljov, Hurkač ili Beretini, dok bi Medvedevu problem mogao da napravi De Minor, Tijafo, Fric ili ALijasim. Podsetimo, prošle sezone Đoković je osvojio titulu u "Bersiju" kada je savladao Medvedeva (4:6, 6:3, 6:3).