TAKO JE!

NOVAKOV URLIK PREPLAŠIO CICIPASA! Đokovića čuo ceo Pariz, a onda se udario po grudima - IDEMO, BRE! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković posle pobede nad Stefanosom Cicipasom burno proslavio.

Izvor: Twitter/Tennis Tv/ Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković se plasirao u finale mastersa u Parizu pošto je posle velike drame savladao Stefanosa Cicipasa 2:1 (6:2, 3:6, 7:6), pokazavši još jednom da je "mentalna gromada". Kada se meč "lomio", Đoković je opet pokazao neverovatnu snagu i teško da je iko u Bersiju pomislio da će uplašeni Cicipas uspeti da dobije taj-brejk, ponovo mu se stegla ruka u najvažnijem trenutku i sedmi put zaredom je čestitao Novaku na pobedi.

Ključni poen u taj-brejku videli smo na 3:4 za Grka, kada je Đoković podigao nivo igre i vezao četiri uzastopna poena, posle kojih se Parizom prolomio urlik. I neka smo ga čuli...

Karakteristična proslava Novaka Đokovića dopala se i pariskoj publici, pred kojom je čak šest puta podizao trofej, a isterao je iz sebe svu nervozu koja se prikupila u njemu posle vrlo lošeg drugog seta. Bio je tada nezadovoljan i ponašanjem svoga tima, posebno jer nije dobijao instrukcije Gorana Ivaniševića, tako da smo čuli i psovke. Na kraju se sve završilo srećnim urlikom koji je verovatno pošteno uplašio i Cicipasa, koji se toga i naslušao tokom karijere.

Pogledajte šampionsko slavlje na kraju meča u Parizu, a nadamo se da je energije ostalo i za nedelju kada će igrati protiv svog učenika Holgera Runea, jednog od najtalentovanijih igrača današnjice.

Pogledajte i fotografije sa meča Novaka Đokovića i Stefanosa Cicipasa: