ZAUSTAVIO SE

PRELEPA MELISA POSTAVILA ĐOKOVIĆU NEZGODNO PITANJE! Novak pričao na italijanskom, pa ZASTAO: "Ne smem to da kažem ovde"

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković u sjajnom raspoloženju dočekuje Završni masters u Torinu.

Izvor: Twitter/frani2312/Screenshot

Novak Đoković došao je u Torino na Završni masters i tamo je pričao na italijanskom. Sreo se i sa Nemanjom Radonjćem, a onda je u zvaničnom delu programa pokazao zavidno znanje ovog jezika. Za razliku od kolega pričao je sa voditeljkom Melisom na njenom maternjem jeziku i oduševio je sve. Doduše, dobio je i jedno pitanje na koje nije smeo da odgovori.

Lepa Melisa ga je pitala o njegovom navijačkom opredeljenju, odnosno o tome što navija za Milano. "Ne znam da li smem to da kažem ovde sada, hajde da nastavimo dalje", sa osmehom je rekao Novak dok su se svi ostali smejali. Đoković je u "grupi smrti" sa Stefanosom Cicipasom, Danilom Medvedevom i Andrejem Rubljovom. U drugoj grupi su Rafael Nadal, Kasper Rud, Feliks Ože-Alijasim i Tejlor Fric koji je upao posle povlačenja Karlosa Alkaraza.

Srpski as je pokazao da pored reketa i loptice odlično barata i italijanskim. "Veliko mi je zadovoljstvo što igram ovde, uvek uživam kada igram u Italiji. Kada pričam na italijanskom verujem da se to više sviđa ljudima ovde. Ovo je jedan od najvećih turnira u našem sportu, učestvuju najbolji igrači na planeti. U isto vreme je i odgovornost da se pripremiš što bolje i da dovedeš telo u najbolje stanje za kraj godine. Prošli put sam izgubio u polufinalu, voleo bih da napravim korak dalje ove godine", izgovorio je Novak. Na fotografijama ispod pogledate i kako je sve to izgledalo:

Jedno od pitanja ticalo se obaranja rekorda kao dodatnog motiva za igranje tenisa. "Rekordi su sada deo motivacije zaista, Nadal i ja smo među starijima ovde, ali znamo kako se oni osećaju, bili smo i mi mladi", sa osmehom je zaključio Đoković i stigao da nasmeje i Rafu.