LEPO

LEGENDARNI FUDBALER PRIŠAO NOVAKU, ODMAH GA PITAO ZA JELENU! Obožava Đokovića iako je redovno "bušio" njegov klub...

Autor Milutin Vujičić

Divan gest Alesandra Del Pjera koji je sreo Novaka Đokovića u Torinu.

Izvor: Twitter/frani2312/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković nalazi se trenutno u Torinu gde ga očekuje učešće na završnom mastersu. Već je saznao da će u grupnoj fazi igrati protiv Stefanosa Cicipasa, Danila Medvedeva i Andreja Rubljova, dok je Rafael Nadal imao nešto lakši zadatak, a ono što je najvažnije je da je Đoković nasmejan stigao na Apenine i već je oduševio sve svojim izgovorom italijanskog, posebno voditeljku Melisu.

Tokom boravka u Torinu, Đoković je već sreo brojne poznate ličnosti iz Italije, a poseban utisak na njega ostavio je legendarni fudbaler Alesandro Del Pjero koji je prišao da ga pozdravi i poželi mu sreću.

Njih dvojica se poznaju od ranije, a iako je Del Pjero igrao za Juventus i tokom dve decenije u "staroj dami" mnogo puta rastužio Milan koji Đoković simpatiše, njih dvojica su vodila prijateljski razgovor. Štaviše, delovalo je kao da je u pitanju susret starih prijatelja koji se poznaju više nego dobro.

Tokom tog susreta Del Pjero je čak upitao Đokovića kako su supruga Jelena i deca, na šta je srpski teniser odgovorio da su svi dobro i da će ostati u kontaktu. Takođe, "Pinturikio" je na Instagramu podelio Novakov govor u Torinu.

Pogledajte kako je izgledao njihov prijateljski razgovor u Torinu: