POGLEDAJTE

SEO PORED NADALA, PA HVALIO NOVAKA! Rafina reakcija postala hit - "E, zato je jedan od najvećih šampiona ikada"

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako je Danil Medvedev hvalio Novaka Đokovića u prisustvu Rafaela Nadala.

Izvor: YouTube/ATP Tour/Screenshot

Najbolji teniseri sveta okupili su se u Torinu gde se održava završni masters ove godine, a tim povodom ATP je organizovao i zajednički razgovor sve osmorice tokom kog su pričali jedni o drugima, naravno na vrlo lep način. Posebno interesantno bilo je izlaganje Danila Medvedeva koji je govorio koliko se divi Novaku Đokoviću, dok je pored njega sedeo i smeškao se Rafael Nadal, o kome je Rus takođe imao reči hvale. Ali, ipak ne tako lepe kao kada je u pitanju srpski as...

Nije naravno nikakva novost da je Medvedev posebno oduševljen Đokovićem, proglasio ga je za najboljeg svih vremena nakon pobede u finalu US Opena 2021. godine. Rafa je mogao da pretpostavi šta ga čeka tokom izlaganja ruskog tenisera, ali nije mogao da sakrije "zanimljive" izraze lica.

"Već sam osetio da su Rodžer, Rafa i Novak najbolji teniseri svih vremena", rekao je Medvedev na početku svog izlaganja, posle čega se dotakao Rafe: "Ljudi iz mog okruženja pričaju da je Nadal 'gotov'. Znate, kao da je povređen... Sigurno ste to čuli mnogo puta. Rafa nam je više puta dokazao da to nije tako. A što se tiče Novaka, kada je došao na ATP tur, svi su pričali da je mlad i da neće uraditi ništa u poređenju sa Federerom i Đokovićem".

Nakon ovih reči, Nadal se smeškao, a Medvedev je pogledao u Novaka i poentirao: "Pokazao je svima da greše i zato mu se divim i zato je jedan od navećih šampiona koji su ikada postojali".

Podsetimo, Medvedev i Đoković igraju u istoj grupi u Torinu, dok je Nadal poražen od Tejlora Frica.