Lepo!

NOVAK UZ PATRIJARHA OBELEŽIO KRSNU SLAVU! Porfirije na Aranđelovdanu kod srpskog tenisera, uz omiljeni stih! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Najbolji sprski sporista obeležio je Aranđelovdan u društvu patrijarha Porfirija.

Izvor: Tweet/Севастократор

Samo dan nakon što je Novak Đoković osvojio poslednji teniski turnir u sezoni, najbolji srpski sportista stigao je u rodnu zemlju. Povod je krsna slava porodice Đoković, a među gostima najboljeg tenisera svih vremena danas se našao i patrijarh srpski gospodin Porfirije.

Porodica Đoković je krsnu slavu obeležila u mestu Pavlovci nadomak Rume, koje je poslednjih godina Novakova baza kada je u Srbiji. On je izgradio dom na obroncima Fruške gore, a očigledno planira da se i nakon igračke karijere često opušta baš u ovom mestu. Sada je Srem posetio kako bi na svečanost pozvao prijatelje, a među njima i Porfirija. Pogledajte njihove fotografije:

Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa proslave, u veoma lošoj rezoluciji. Na njemu se vide Novak Đoković i patrijarh Porfirije, a može se čuti i kako uživaju uz stihove pesme "Jedna zemlja, jedan tim", kojom porodica Đoković često slavi uspese najboljeg srpskog sportiste. Pogledajte kako je to izgledalo:

Podsećamo, Novak je juće šesti put u karijeri osvojio turnir na kojem igraju osmorica najboljih tenisera u kalendarskoj godini. tim rezultatom izjednačio se sa Rodžerom Federerom, kojeg je prestigao u većini drugih kategorija. Nadamo se da će tokom 2023. godine uspeti da osvoji nekoliko grend slem titula i kao prvoplasirani i u toj kategoriji stavi tačku na priču o najboljem svih vremena, ako i dalje ima nekih koji sumnjaju.