Tenis

UKRAJINAC VREĐAO SRBE: "JANKO, VIKTORE, SRAM DA VAS BUDE!" Prozivao ih zbog Rusije, brutalno odgovorili: KLOVNU, TIŠINA!

Autor Nemanja Stanojčić

Ukrajinski teniser objavio je javno detalje navodne privatne prepiske sa bivšim srpskim teniserima, Jankom Tipsarevićem i Viktorom Troickim.

Izvor: Profimedia/TwitterStakotennis

Ukrajinski teniser Sergej Stahovski samoinicijativno je pisao poruke Viktoru Troickom i Janku Tipsareviću, besan zbog njihove odluke da igraju egzibiciju u Rusiji. Kritikovao ih je, između ostalog, da su se "prodali za novac" i da su "ku*ke ruskog novca", a sudeći prema porukama koje je sam objavio na Tviter profilu, oni mu nisu ostali dužni.

Stahovski, svojevremeno 31. teniser sveta, objavio je detalje navodne privatne prepiske sa Srbima pred celim svetom. Ovako se dopisivao sa Troickim:

  • STAHOVSKI: "Razočaralo me je Viktore što sam te video u Rusiji, ali pretpostavljam da novac može da kupi sve"
  • TROICKI: "Neprocenjivo je biti u zemlji mojih baka i deka. Ti si Instagram klovn koji meša politiku i sport. Ovo nema ništa sa ratom, ali kad si već pomenuo, moja zemlja i ja prošli smo kroz sva sranja i nikad nismo dobili podršku! Zato molim te od**bi", napisao mu je Viktor.
  • STAHOVSKI: "Divno, uživaj. Bolje je biti Instagram klovn koji brani svoju zemlju nego da budem kuč*a ruskog novca"

A, evo šta je slao Janku:

  • STAHOVSKI: Razočarao si me Janko, veoma me je razočaralo što te vidim u Rusiji. Pretpostavljam da je novac veći od morala, to je tvoj izbor.
  • TIPSAREVIĆ: "Zaista? Šta ćemo sa ovim gospodine Instagram borče za slobodu. Da li ste ti ili bilo kod od tvojih je**nih članova porodice bojkotovali ili protestovali na bili koji način kada je NATO bombardovao moju zemlju, moju porodicu i moje ljude, pre nekih 20 godina?", odgovorio mu je Janko.
  • STAHOVSKI: "Uživaj u novcu, lepo je od tebe što me zoveš Instagram borcem za slobodu"

Ukrajinac je objavio samo delimične delove prepiski, u oba slučaja "okačivši" zaključno sa svojim odgovorima.