Izlazi, ali...

BEKERA DEPORTUJU IZ ZATVORA, EVO I ZAŠTO: Sakrio MILIONE pa završio NA DNU, sad sledi novo poniženje!

Autor Nikola Lalović

Boris Beker će morati ostatak kazne da odsluži na drugom mestu!

Izvor: Profimedia

Legendarni teniser i bivši trener Novaka Đokovića Boris Bekerpušten je iz zatvora u Velikoj Britaniji i biće deportovan iz te države, javljaju ostrvrski mediji. 

Trostruki osvajač Vimbldona, šest puta osvajač grend slemova i bivši najbolji teniser sveta je u aprilu osuđen jer je od poreskih vlasti skrivao imovinu vrednu skoro 3.000.000 evra. On je 21. januara 2017. godine proglasio bankrot i ostao je dužan preko 50.000.000 evra raznim poveriocima.

Uhvatile su ga britanske vlasti jer od 2012. godine živi u toj zemlji, a sada je prevremeno pušten iz zatovra i očekuje se da će biti deportovan iz države u maju, a do tada će vreme provoditi u zatvoru koji ima mnogo manje stroga pravila od onoga u kome je do sada bio. Razlog za deportaciju je pravne prirode.

Pošto nije britanski državljanin, a dobio je kaznu dužu od 12 meseci mora biti deportovan, najverovatnije u Nemačku, kako bi tamo odradio ostatak svoje kazne.

Boris Beker je svoj najbitniji posao nakon kraja karijere imao od 2013. do 2016. godine kada je prvo bio u stručnom štabu Novaka Đokovića, a kasnije mu je bio i jedini i glavni trener. Tokom vremena kada su sarađivali Novak je osvojio šest grend slem titula.

Beker je osuđen na dve godine zatvora i čeka ga još dug period iza rešetaka, bez obzira na to što je trenutno prebačen iz zatvora u koji je prvobitno raspoređen.