Tenis

ĐOKOVIĆ TRENIRA IVANIŠEVIĆEVOG SINA! Isplivao snimak na društvenim mrežama, Goran sve potvrdio!

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković trenira sa sinom Gorana Ivaniševića.

Izvor: Twitter/screenshot/yerikilyassov

Novak Đoković drži časove tenisa sinu Gorana Ivaniševića. Zanimljiv snimak pojavio se na društvenim mrežama gde se vidi kako najbolji srpski teniser podučava jednog dečaka, a ubrzo je otkriveno da je u pitanju Emanuel Ivanišević (15). Mladić koji je očigledno krenuo očevim stopama i odlučio da se oproba u "belom sportu".

Na kratkom klipu se vidi kako Nole pokazuje Emanuelu tehnike kretanja i pravilnog stajanja prilikom određenih udaraca. Ujedno se vidi i kako Goranov sin sve to pažljivo sluša i upija lekcije od legendarnog srpskog asa. I sam Ivanišević je potvrdio da je u pitanju njegov sin. Bilo je to dovoljno da se oduševe Noletovi navijači.

"Goran trenira Novaka, prirodno je da Đoković trenira njegovog sina", našalio se navijač koji je postavio snimak. Jedan od njih podsetio je i na to da Ivanišević povremeno trenira i Novakovog sina Stefana. Što se Đokovića tiče, on će danas igrati na egzibicionom turniru Svetske teniske lige i na taj način će zvanično krenuti sa pripremama za novu sezonu i učešće na Australijan openu.

O Emanuelu je Goran pričao pre nekoliko godina u razgovoru sa hrvatskim medijima. "SIn je luđi od mene. Ima tu bacanja reketa, ljutnje, podigao je moje ludilo na neki novi nivo. Pitao sam se da li neko može da bude kao ja. Očigledno da može, ove nove generacije su naprednije", rekao je tada Ivanišević.