Tenis

EVO ZAŠTO JE NOVAKOV PRENOS PREKINUT! Eurosport se oglasio - NEVEROVATNO objašnjenje za sklanjanje Đokovića sa TV-a!

Autor Mladen Šolak

Svi su ostali u čudu kada su shvatili da Novakovog prenosa više nema na TV-u

Navijači Novaka Đokovića i svi ljubitelji tenisa ostali su u šoku kada je Eurosport prekinuo prenos njegovog uzbudljivog meča protiv Grigora Dimitrova u meču 3. kola Australijan opena. Odlukom "centrale" te televizije, procenjeno je da bi prednost trebalo da dobije duel britanskog tenisera Endija Mareja i Španca Roberta Bautiste-Aguta.

"Što se tiče Novakovog meča koji ste pratili do pre petnaestak minuta na prvom programu, Diskaveri plus i Eurosport plejer vam omogućavaju da pratite taj meč. Još jednom, nije do nas u Eurosport Srbija. Posle tolikih godina, to ja valjda svima jasno. Ne morate nama da se obraćate", rekao je komentator u toku prenosa.

Nekoliko gemova kasnije, Novak je ipak vraćen na "Eurosport International", a komentator je ponovio da Beograd ne određuje koji meč će biti prenošen, kao i da da promene zavise samo od sedišta te televizije. Isto se moglo čuti i u TV prenosu, da je procenjeno da bi duel Marej - Bautista Agut trebalo da dobije prioritet ispred duela Đoković - Dimitrov

U svakom slučaju, sreća je to da je Novak ipak pobedio i to najbrže moguće - u tri seta, čime se plasirao u 4. kolo grend slema u Melburnu, gde će igrati protiv Australijanca Aleksa De Minora, koji je rutinski eliminisao Francuza Benžamana Bonzija, takođe u tri seta. Posebno raduje to što se Novak izborio i sa očiglednom povredom zadnje lože, kao i sa nervozom ispoljenom u kraćoj raspravi sa sudijom u finišu prvog seta.

Na kraju dana, sve je ipak završeno najbolje moguće za Noleta.