Nova ljubav

SA NEMCEM IZVODILA VRATOLOMIJE U KREVETU, SAD SMUVALA NOVAKOVOG RIVALA: Prelepa Italijanka uhvaćena sa teniserom! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Lepa italijanska manekenka Melisa Sata smvuala je deset godina mlađeg Matea Beretinija!

Izvor: Instagram/melissasatta

Sećate se Melise Sate? Ova 36-godišnja italijanska manekenka poznata je po ljubavnim vratolomijama sa Kevinom Prinsom Boatengom, svojim bivšim suprugom, Više puta je javno govorila o vrelim scenama sa njim i o tome koliko uživaju u zajedničkoj intimi, ali je ta veza pukla.

Pričala je kako imaju seks "sedam do deset ptua nedeljno", ali je ta veza odavno završena, a sada su italijanski mediji otkrili da ima novog dečka i to deset godina mlađeg! 

U pitanju je najbolji italijanski teniser i prošlogodišnji finalista Vimbldona Mateo Beretini, sa kojim je navodno "uhvaćena" u jednom hotelu gde su zajedno proveli noć! Pogledajte kako izguleda zanosna Melisa:

Beretini je ranije bio u vezi sa australijskom teniserkom hrvatskog porekla Ajlom Tomljanović, a iako je ranije povezivan sa manekenkom Paolom De Benedeto, sada svi tvrde da je sa Melisom Satom.

Navodno su pre nekoliko dana zajedno gledali meč Olimpije iz Milana i Asvela u Evrolgii, a zatim su se uputili u kuću koju poseduje ova lepa Italijanka. Izgleda da je posle ispadanja od Endija Mareja u prvom kolu Australijan opena Beretini našao način da se uteši...