Bravo!

BAKO, TO JE SRĐAN ĐOKOVIĆ, NOVAKOV OTAC! Ona dolazi samo zbog Noleta, njegov tata joj prišao pred svima! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Najbolji srpski teniser ima veliku podršku u Melburnu, gde ljudi svih generacija čekaju njegovu titulu.

Izvor: TikTok/bobbiista

Novak Đoković nastavlja pohod ka 22. grend slem trofeju, a navijači u Melburnu jedva su dočekali da ga vide nakon godinu dana pauze. Dok Srbin muči svoje rivale u drugoj nedelji turnira, na tribinama je primećena i jedna baka koja vatreno navija za srpskog tenisera.

Ona je postala hit na društvenim mrežama nakon što su se pojavili snimci sa meča Đokovića i Aleksa De Minora, a Novakove fanove oduševilo je kako ona brine o srpskom teniseru. Baka je pitala zašto Novak Đoković nema malo više kilograma kako bi se još bolje bavio napornim sportom, a zatim j svog unuka upitala gde su roditelji srpskog tenisera.

Nekoliko dana kasnije, imala je prilike i da ih upozna. Srđan Đoković je upoznao baku koja dolazi na Australijan open da bi strasno navijala za Novaka, a pogledajte detalje njihovog susreta. Unuk joj je sve vreme dobacivao "To je Novakov otac", a ona je uživala.

Što se tiče turnira u Melburnu, Đokoviću su ostala dva koraka do 10. titule na prvom grend slemu sezone. U polufinalu će igrati protiv Amerikanca Tomija Pola, a ukoliko stigne u finale rival će mu biti bolji iz meča Hačanov - Cicipas.