Drama!

NOVAKOV HEJTER BESAN ZBOG SRĐANA ĐOKOVIĆA: Slikao se sa ruskom zastavom i Putinom, čulo se - ŽIVELA RUSIJA! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Novi snimak Srđana Đokovića razbesneo je najvećeg kritičara Novaka Đokovića!

Izvor: Tweet/Ben Rothenberg

Već smo videli mnogo problema na Australijan openu zbog ruskih zastava i obeležja sa slovom "Z" na tribinama, pošto je jedan navijač zbog ruskih obeležja sa meča Novaka Đokovića i Andreja Rubljova ispraćen pravo u policiju! 

Sada je poznati novinar Ben Rotenberg, inače poznat kao jedan od najvećih kritičara Novaka Đokovića, podigao buru sa snimkon na kome se vidi Srđan Đoković, Novakov otac!

On je stigao u Australiju prvi put posle 2008. godine i zajedno sa suprugom prati sve mečeve devetostrukog osvajača Australijan opena, a sada je snimljen sa jednim navijačem kako pozira sa ruskom zastavom na kojoj se vidi lik Vladimira Putina!

"Brat Aleksandar Zaldostanov, iz Melburna u Austraiji pozdravlja našu braću u Moskvi. Živela Rusija!", viknuo je navijač, dok je Srđan Đoković pozirao sa njim. Pogledajte:

Američki novinar je podelio snimak ovog događaja, a onda osuo paljbu po organzatorima Australijan opena. "Ovo je... veoma veliki haos za Australijan open, u najmanju ruku. Srđan Đoković pozira na pro Putin okupljanju ispred "Rod Lejver arene". Neverovatno je kakvi se propusti događaju kada je bezbednost u pitanju", napisao je američki novinar. 

Novaka sada čeka duel polufinala sa Amerikancem Tomijem Polom u petak od 9:30, a tu će srpski teniser imati jako težak posao jer je Amerikanac već znao da "skine skalp" najvećima! Pogledajte još jednom snimak: