OPET SU TU

ĐOKOVIĆ IH IZBACIO SA TRIBINA, PIJANI NAVIJAČI OPET DOŠLI! Oglasio se Novakov fan: "Spreman sam da se POBIJEM sa njima!"

Autor Nemanja Stanojčić

Grupa pijanih navijača, koju je Đoković već izbacio sa jednog meča, opet je došla na tribne da gleda meč Srbina.

Izvor: Eurosport/Screenshot

Novak Đoković igra protiv Tomija Pola u polufinalu Australijan opena, a na tribinama će opet biti dobro poznati provokatori. Grupa pijanih navijača, koju je Srbin već jednom izbacio sa tribina, došla je ponovo da gleda meč srpskog asa.

Ovu informaciju otkrio je jedan od Novakovih navijača koji ih je primetio na ulazu u "Rod Lejver arenu" i oglasio se na društvenim mrežama tim povodom. "Vidim ih opet kako ulaze u arenu. Obučeni su na isti način. Pobiću se sa njima", napisao je Jerik, kazahstanski fan koji prati Đokovića još od turnira u Astani.

Na meču protiv Enca Kuakoa se Novak žalio sudiji i tražio da oni budu izbačeni sa tribina. To se na kraju i dogodilo. Potom je ista grupa ljudi došla i na meč protiv Aleksa de Minora. Obezbeđenje je odmah reagovalo i selo pored njih, pa su tako sprečene nove provokacije. Ostaje da se vidi kako će reagovati obezbeđenje sada na meču sa Polom.

Ovo je ta grupa navijača: