I to zna!

NOVAK UZEO MIKROFON I OVE STIHOVE OTPEVAO JELENI: Prvo pesma za suprugu, pa stari hit za tatu Srđana! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Najbolji teniser svih vremena pokazao koliko se dobro snalazi kao pevač.

Izvor: Instagram/Screenshot

Novak Đoković ovih dana odmara u Beogradu, a najbolji svetski teniser iskoristio je priliku da u rodnom gradu proslavi nedavno osvojenu titulu na Australijan openu, svoj 22. grend slem. Na zabavi je bilo poznatih ličnosti - među njima i Savo Milošević koji je zapevao Novaku na uvo, a mikrofona je morao da se prihvati i srpski teniser.

U trenucima velikog slavlja Novak je rešio da zapeva, a stihove je posletio svojoj supruzi Jeleni. Na repertoaru je bila numera "Jelena" koju je svojevremeno napisao Toma Zdravković, a koja je poslednjih godina poznata i zato što je Aco Pejović otpevao u svom stilu. Poslušajte kako je to zvučalo:

Za Novaka Đokovića se zna da je veliki šoumen i da ume da napravi dobru atmosferu gde god da se pojavi, a ovog puta je njegov nastup bio posebno emotivan jer se trudio da pogledom pronađe Jelenu dok je pevao stihove o njoj. Kada je najbolji teniser svih vremena završio pesmu, opustio se i u numeru "Kosi tata, kosim ja" koju je Srđan Đoković puštao u Melburnu tokom Australijan opena ove godine.