Tenis

NOVAK SE OGLASIO - OVO JE ZNAK DA IDE U AMERIKU?! Javio se iz Beograda, a jedan detalj je raspalio maštu navijačima!

Autor Mladen Šolak

Novak Đoković objavio video snimak iz svog trening-centra u Beogradu.

Izvor: Instagram/djokernole

Novak Đoković trenira u svom teniskom centru "Novak" u Beogradu, a njegove navijače posebno raduje to što radi na tvrdoj podlozi, na kojoj će biti igrani predstojeći turniri u Americi u Indijan Velsu (od 6. do 19. marta) i u Majamiju (od 19. marta do 2. aprila). Podneo je zahtev da nastupa na tim takmičenjima, zatražio je izuzeće od tamošnjih vlasti jer nije vakcinisan, što je i dalje neophodan uslov, a današnje slike nagoveštavaju da ipak postoji šansa da ode u SAD i da se sprema za to.

Đoković je na odmoru od osvajanja Australijan opena 29. januara, a za osam dana nastupaće na turniru u Dubaiju (od 27. februara). Svi ljubitelji tenisa voleli bi da ga posle toga vide u Americi, na prestižnim masters turnirima koji će biti igrani na betonu. Odmah posle toga u Evropi počinje sezona na šljaci, a odluka da Nole ovog vikenda ipak ne trenira na toj podlozi budi nadu da ćemo ga konačno videti i na velikim takmičenjima u SAD.

Ovog vikenda Novak je i odmarao i provodio se sa najbližima i sa prijateljima u svom restoranu na Novom Beogradu, gde je bila organizovana proslava njegovog uspeha u Melburnu. A sada je vreme za nove uspehe - nadamo se u Sjedinjenim Državama.

"Prošle godine smo imali slične situacije sa SAD u više navrata. To je isključivo njihova odluka. Oni i dalje traže vakcinu na ulasku u zemlju, nažalost. Ostaje nam samo da budemo strpljivi i da se nadamo, jer će Novakom dolaskom profitirati i turniri, svi navijači širom sveta i on sam", rekao je Đorđe Đoković o Novakovoj situaciji.