OPA!

NEMAC PRIZNAO - NE SVIĐA MI SE ŠTO JE NOVAK OBORIO TAJ REKORD! Đoković dominira, a on ga hvali: Da li je ostao još neki?

Autor Nemanja Stanojčić

Aleksander Zverev pričao je o Novaku Đoković i rekordima koje obara...

Izvor: Profimedia

Novak Đoković dominira i nema nameru da stane. Osvojio je Australijan open, vratio se na prvo mesto i nekoliko dana ga deli da zvanično postane rekorder i po tome. Trenutno je na tronu proveo 377. nedelja, isto koliko i Štefi Graf i od narednog ponedeljka biće neprikosnoven na toj listi.

Dok neki pokušavaju to da umanje pravljenjem nekih improvizovanih listi, Aleksander Zverev pričao je o uspesima Srbina. Priznao je da mu je teško palo što prestiže čuvenu Nemicu. "Prestiže Štefi vrlo brzo i moram da priznam da mi kao Nemcu nije baš drago zbog toga, ali moram da mu čestitam. Da li je ostao još neki rekord? Ako jeste, sigurno će ga oboriti, ne znam koliko je još rekorda ostalo", rekao je Zverev za "puntodebreak".

Imao je samo reči hvale na račun Đokovića. "Novak je dominirao tenisom u poslednjih 10-12 godina. Postoji sigurno motiv i razlog zbog kog je toliko dugo na vrhuncu i što je konstantan. Ovaj rekord to najbolje pokazuje. Ima najviše nedelja na prvom mestu i to u obe konkurencije", poručio je Zverev.