AU!

NOVAK JE NAJBOLJI IKADA - EVO I ZAŠTO! Kirjos se oglasio, spomenuo Federera i Džordana, pa PONIZIO legende!

Autor Nemanja Stanojčić

Nik Kirjos kaže da je Novak Đoković najbojli teniser svih vremena.

Izvor: Profimedia

Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena. To je poruka Nika Kirjosa. Kontroverzni australijski teniser spomenuo je i Rodžera Federera i Majkla Džordana, ali i još neke legende dok je gostovao u podkastu kod Logana Pola. Njegova izjava, kao što se i očekivalo, izazvala je reakciju na društvenim mrežama pa su se javili i navijači Rafaela Nadala i Federera i tvrde da je "pokazao nepoštovanje".

Poznat je Kirjos kao neko ko uvek kaže ono što misli, ne ustručava se previše, pa je tako bilo i sada. Upitan je ko je najbolji ikada (G.O.A.T - greatest of all time). "Federer je verovatno sličan kao Džordan, ali gledajući statistiku Novak je bolji", poručio je Kirjos.

Švajcarac je karijeru završio sa 20 grend slem titula, Novak i Rafa imaju po 22 grend slem trofeja. Onda je Pol u razgovor ubacio i Pita Samprasa (14 grend slemova), Andrea Agasija (osam) i Džona Mekinroa (sedam). "Nema šanse za njih! Da, smatram da bi Džordan mogao da igra košarku i danas, u ovoj eri. Ali, isto tako kažem i da niko od njih ne bi mogao da igra tenis, bili bi uništeni u današnjoj eri", zaključio je Kirjos.