Bravo!

NOVAK IMA LJUBAVNU AFERU, JELENA SE NE LJUTI ZBOG NJE! Oglasila se na mrežama: "Jednostavno, najbolji je ikada!" (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Supruga najboljeg tenisera sveta imala je snažnu poruku nakon Novakovog obaranja rekorda!

Izvor: Instagaram/jelenadjokovicndf

Najbolji teniser u istoriji tenisa potvrdio je svoj dominantan status! Novak Đoković je započeo 378. nedelju na čelu ATP liste i tako oborio rekord legendarne Nemice Štefi Graf koja je sedam dana kraće bila najbolja na WTA listi. Zbog tog dostignuća srpskog tenisera mnogi smatraju da je njegov GOAT status "zapečaćen", a oglasila se i supruga Jelena.

Žena najboljeg srpskog sportiste okačila je na svoj Instagram profil kratak snimak zajedničkog plesa. Novak i Jelena uživaju uz svima dobro poznato numeru i u laganom ritmu, uz pevušenje stihova, proslavljaju jedan od najvećih podviga u veličanstvenoj karijeri čoveka sa 378 nedelja na vrhu rang liste! Pogledajte kako je to izgledalo:

"Ponosno slavimo ovu Novakovu tenisku ljubavnu aferu o kojoj bruji ceo svet - i žena se ne ljuti hahah. Novak je najbolji teniser sveta najduže u istoriji tenisa", napisala je Jelena u Instagram objavi, uz koju je okačena pesma "The Best" legendarne Tine Tarner. I stvarno, Novak je najbolji bez konkurencije.

Tokom ove nedelje će imati priliku da to potvrdi i u Dubaiju gde turnir počinje protiv malo poznatog češkog tenisera, ali neće imati lak posao da se domogne titule. Nakon toga slede turniri u SAD za koje Novak Đoković nije siguran da može da ih igra, pa bi već u narednoj nedelji mogle da počnu pripreme za sezonu na šljaci i pariski pohod na 23. grend slem!