ODMOR

GDE JE OTIŠAO ĐOKOVIĆ POSLE PORAZA OD MEDVEDEVA? Janko objavio fotku i otkrio sve - tamo čeka odluku Bajdena!

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković je posle poraza u polufinalu otišao na plažu sa Jankom TIpsarevićem i Viktorom Troickim.

Izvor: Profimedia

Novak Đoković izgubio je u polufinalu turnira u Dubaiju od Danila Medvedeva. Umesto finala i borbe za pehar najbolji teniser sveta otišao je na plažu. Janko Tipsarević je to otkrio, pošto je postavio fotografiju na društvenim mrežama na kojoj su još Viktor Troicki i Mark Stilitano.

Njih četvorica zajedno provode dan na jednoj od plaža, a Janko je na Instagramu samo napisao "Dubai ekipa". Inače, Tipsarević je na ovom turniru bio kao trener Borne Ćorića, ali je hrvatski teniser u četvrtfinalu ispao upravo od Medvedeva. Dok Rus sprema borbu sa sunarodnikom Andrejom Rubljovom Srbi uživaju na plaži.

Đoković će najverovatnije ostati tu još par dana dok čeka konačnu odluku američkih vlasti. Teniski svet želi da ga vidi na turnirima u Indijan Velsu i Majamiju, pisali su im i organizatori takmičenja, uključio se i US open, ali se sada za sve pita predsednik Džozef Bajden. Čeka se njegova odluka. Od toga će zavisiti i nastavak sezone za Novaka, tačnije hoće li ići tamo ili će krenuti sa pripremama za sezonu na šljaci.