Grme!

LEPOTICA U KUPAĆEM PORED POLUGOLOG NOVAKA: U Dubaiju "uhvatila" Đokovića - odmah je pala fotka!

Autor Dušan Ninković

Najbolji teniser sveta ostao je u Dubaiju i nakon ispadanja u polufinalu turnira, a tu priliku mnogi koriste za fotografisanje.

Izvor: Instagram/oneedaria/printscreen

Novak Đoković je tokom prethodne nedelje učestvovao na turniru u Dubaiju, gde je stigao do polufinala i takmičenje završio porazom od Danila Medvedeva. Srpski teniser očigledno je rešio da sebe počasti sa nekoliko dana odmora na poznatoj turističkoj destinaciji - u društvu prijatelja, a za fotografiju ga je zamolila i jedna lepotica.

Ruskinja Darija, koja inače živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, pohvalila se na svom Instagram nalogu fotografijom sa najboljim teniserom u istoriji. Njih dvoje pozirali su na plaži, spremni za kupanje, a iza se vidi hotel Burdž Al-Arab, jedan od simbola grada. Pogledajte kako ona izgleda:

Nema sumnje da će Ruskinja ovom objavom na Instagramu privući mnogo pažnje, pa se može očekivati da broj pratilaca na Instagramu značajno skoči u narednim danima. Nemaju svi sliku sa Novakom, a posebno u ovakvom izdanju - kada su oboje oskudno odeveni i spremni da pokažu zavidan fizički izgled. Objava sa Novakom već je privukla mnogo više komentara od ostalih na njenom profilu, pa se čini da je napravila pravi potez kada je Srbina pitala da zajedno poziraju.