HIT!

NOVAK IZVEO JELENU NA KONCERT U BEOGRADU! Romantika za Dan žena, plesali su uz Ex-Yu rok (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković i Jelena na koncertu Crvene jabuke u Beogradu, a tu su bili i Dijana i Srđan.

Izvor: Twitter/KrisSekMNT/Screenshot

Srpskom teniseru Novaku Đokoviću opet nije dozvoljeno da uđe u SAD i tako ne može da učestvuje u Indijan Velsu i Majamiju, pa je stoga ostao u domovini gde se odmara. Tako je za Dan žena zajedno sa suprugom Jelenom Đoković posetio koncert Crvene jabuke u Beogradu, a kada su ga navijači videli na balkonu - počeli su da skandiraju "Nole, Nole", zbog čega su Dražen Žerić Žera morao malo da sačeka.

Đokovići su porodično došli na koncert Crvene jabuke u MTS dvorani, pa su Novak i Jelena plesali u VIP loži, dok su kraj njih bili i Dijana i Srđan. Pogledajte kako je to izgledalo:


Interesantno, Novak i Jelena su i za 14. februar (Dan zaljubljenih) posetili jedan koncert u Novom Sadu. Tada su se odlučili da iznenade Željka Samardžića, dok je ovoga puta izbor bila Crvena jabuka, što će reći da romantika nikako nije iščezla iz njihove ljubavne veze.

Za sada inače nema informacija o narednom turniru Novaka Đokovića pošto i dalje pokušava da "upadne" u Majami, ali je izvesnije da bi početkom aprila mogao da igra u Maroku ili Portugalu, a potom kreće sezona šljake.