IZAZOV

ĐOKOVIĆ OBUKAO MANTIL I POKAZAO NOVE VEŠTINE! Đoković odložio reket i oprobao se u novoj ulozi (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković pokazao se dobro i u novoj ulozi, doduše tražio je punu opremu prilikom pravljenja sata.

Izvor: Twitter/screenshot/DjokerNole

Novak Đoković nije dobio dozvolu američkih vlasti da uđe u zemlju, pa tako ne može da igra na turnirima u Indijan Velsu i Majamiju. Slobodno vreme koje je dobio koristi za neke druge stvari, pa je tako privremeno odložio reket i pokazao šta sve ume u nekoj novoj ulozi - pravio je satove!

Bio je srpski teniser u poseti svom sponzoru, kompaniji satova "Iblo" ("Hublot") i tom prilikom je napravio pravi šou. Stigao je da obuče mantil i da pokaže nove veštine. Nije mu tako dobro išlo kao na terenu, mada je na kraju uspeo. "Donosi mi sreću", rekao je Novak pre ulaska unutra.

Dobio je Nole instrukcije o tome kako se prave satovi, slušao je sve to pažljivo, a onda ga je jedan čovek pitao da li bi i on hteo da proba da namesti jedan deo sata. "Hoću, hoću, naravno, hvala", rekao je Novak. Mučio se na početku. "Nisam uspeo prvu da namestim, nemam punu opremu", našalio se Srbin, posle čega je dobio i deo koji mu je nedostajao, stavio je opremu na oko i uspeo da završi posao. "Da stvorim pritisak? Blizu sam", dobacio je Novak i izgleda uspeo da dovrši zadatak.