Razmišlja...

NOVAK ĐOKOVIĆ SA ŠEICIMA GRADI POSLOVNU IMPERIJU: Plan je već napravljen, poznato čime će se baviti!

Autor Dušan Ninković

Novak je nedavno bio u Dubaiju, a očigledno je i tada bilo reči o zajedničkom biznisu.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Najbolji srpski sportista Novak Đoković već razmišlja čime će se baviti kad mu rušenje teniskih rekorda ne bude prioritet. Na nedavno održanom turniru u Dubaiju Đoković je učvrstio dobre veze koje ima sa tamošnjim šeicima, pa ćemo uskoro gledati i poslevne aktivnosti srpskog tenisera u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

U velikom intervjuu za CNN gde je govorio o svom igranju na US openu, Novak Đoković se dotakao i tog dela života - kako će izgledati projekti na kojima planira da radi zajedno sa istaknutim ličnostima iz Dubaija, svojim budućim poslovnim partnerima!

"Naučio sam mnogo lekcija iz tog iskustva, i volim uzbuđenje da napravim nešto od nule i da to zaista radim od početka. Mogu da povučem paralelu sa svojim životom i svojom karijerom sa ovim procesom izgradnje pojedinca, vozila ili biznisa projekta, uzimajući u obzir sve korake, a zatim kada vidiš kako se to ostvaruje je nešto zaista uzbudljivo", počeo je priču Novak Đokovič i zatim detaljnije pričao o planovima.

Đoković je oformio poslovni tim koji će se baviti investiranjem u UAE i da će primarna baza biti Dubai, nema sumnje da će to biti sigurno jedna velika poslovna imprerija. "Dok razgovaramo, moj poslovni tim razmatra različite lokacije za uspostavljanje fonda preduzetničkog kapitala. Kao što sam rekao, Dubai je verovatno prioritet u tome. Dubai je veoma važan za mene kao tenisera. Koristio sam Dubai kao bazu za treninge, kao turističku destinaciju, a sada želim da istražim mogućnost da Dubai bude mesto poslovnih investicija", objasnio je Novak. Pogledajte fotografije koje su nedavno nastale u Dubaiju, gde je Đoković stigao do polufinala turnira i izgubio od Danila Medvedeva.

"Sjajno je videti vas, kao i uvek, Vaše visočanstvo šeiče Hamdane. Srećno vama i vašem timu na 'vladinim igrama', sledeće godine računajte na mene", napisao je nedavno Novak Đoković na Instagramu, uz fotografije iz Dubaija. Podsećamo, Novak Đoković je čest gost ovog grada i pored toga što je veoma uspešan na tamošnjem turniru gde je pet puta stizao do titule, povremeno ga je koristio i za odmor.