STRAŠNO

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Teniserka pala na zemlju i URLA OD BOLOVA - izneli je u kolicima sa terena!

Autor Milutin Vujičić

Bjanka Andresku je igrala sjajno u Majamiju, ali ju je povreda zaustavila da možda napravi i bolji rezultat.

Izvor: YouTube/Open Court/Screenshot

Kanadska teniserka Bjanka Andresku doživela je stravičnu povredu skočnog zgloba na mastersu u Majamiju. Andresku se teže povredila početkom drugog seta protiv Ekaterine Aleksandrove, i to dok je vodila 2:0 i išla ka tome da izjednači rezultat u setovima (Ruskinja dobila prvi 7:6), međutim čim se srušila na beton, odmah je bilo jasno da nema šanse da će moći da nastavi susret i pitanje je koliko je dug oporavak pred njom.

Andresku je urlala od bolova dok je ležala na betonu i čekala pomoć lekara, a još jezivije je što je i publika utihnula i terenom je odzvanjao samo njen krik. Doktori su brzo prišli i pokušali da joj pomognu, međutim sve što su u tom trenutku mogli da učine za nju je da je podignu i smeste u kolica.

Uz pomoć njih je napustila teren, a podršku joj je pružila i Ekaterina Aleksandrova kojoj je bilo teško da gleda kako njena protivnica pati. Momenat je prepoznala i publika koja je uplakanu teniserku isplatila aplauzima sa stadiona.

Za sada nema nikakvih prognoza koliko duga pauza čeka Bjanku, odnosno da li je oštećenje manje nego što se to činilo zbog trenutne boli. Kanađanka je inače dobro igrala u Majamiju pošto je izbacila Emu Radukanu, Mariju Sakari i Sofiju Kenin, dakle sve teniserke sa "pedigreom", međutim u četvrtoj rundi je morala da preda Aleksandrovoj.

Bjanka Andresku
Izvor: YouTube/Open Court