Sumnjivi su!

SVE PUCA - NAJZGODNIJA FUDBALERKA I CICIPAS TO RADE PRED SVIMA: Pljušte pokloni, šalju se poruke, sve je javno! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Stefanos Cicipas i Ališa Leman se očigledno simpatišu, ali ima li tu nečega više?

Izvor: Instagram/alishalehmann7/printscreen/Twitter/wearetennis

Stefanos Cicipas se sprema za novu sezonu na šljaci i to u posebnoj opremi! "Zapalio" je društvene mreže kada je u javnost izašao snimak na kome se vidi da na treningu nosi dres Aston Vile sa brojem sedam, a na njemu piše - Leman. To je dres poznate švajcarske fudbalerke Ališe Leman i svi su se pitali odakle mu.

Prelepa Ališa je izuzetno popularna na društvenim mrežama, a do sada je izazivala mnogo pažnje ne samo igrama na fudbalskom terenu već i izjavama, provokativnim fotografijama i ljubavnim životom. Na instagramu je prati preko 12.000.000 ljudi, a Cicipas je na kraju otkrio da je zapravo od nje dobio dres!

"Spremam se za nardni meč, hvala ti Ališa Leman", napisao je Grk i postavio video na kome se vidi kako trenira na šljaci u Monte Karlu. Prisetite se kako izgleda Ališa Leman:

Ališa Leman je puno pričala o svojim vezama, pa je tako otkrila da je biseksualka i da je jedno vreme bila u vezi sa jednom svojom saigračicom. Kasnije je započela vezu sa Brazilcem Daglasom Luizom koji je takođe igrao za Aston Vilu, a sada je slobodna! Ipak, ovakvi kontakti sa Cicipasom su pobudili sumnju! On se posle razočaravajućih rezultata u Indijan Velsu i Majamiju sprema za šljaku i juri svoj prvi grend slem.

Zapravo je Ališu Leman kontaktirao Petros Cicipas, Stefanosov mlađi brat koji ju je pitao da zaigraju zajedno miks dubl, na šta je ona pristala! Nakon toga je Stefanos lepoj Švajcarckinji poslao potpisan reket, a Ališa se time pohvalila na društvenim mrežama. 

"Spremna sam da igram. Hvala ti Stefanose", napisala je Ališa, A pogledajte kako izgleda Cicipas dok vežba u njenom dresu: