TO JE TO

OBJAVLJEN NOVAKOV PUT DO TITULE! Đoković saznao svaki korak do trona u Monte Karlu!

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković saznao je imena protivnika u Monte Karlu.

Izvor: Profimedia

Novak Đoković saznao je imena protivnika na turniru u Monte Karlu. Kao prvi nosilac slobodan je u prvom kolu, ali se nalazi u istom delu žreba kao Danil Medvedev (Rusija), Holger Rune (Danska), Janik Siner (Italija), Aleksander Zverev (Nemačka)...

Rival u drugom kolu biće mu neko od Amerikanaca, Brendon Nakašima ili Mekenzi Mekdonald, dok bi u trećem kolu mogao da igra sa sunarodnikom Miomirom Kecmanovićem. Pre toga on treba da pobedi Lorenca Musetija (Italija), pa Valentina Vaherota ili kvalifikanta. Novakov rival u četvrtfinalu Hubert Hurkač (Poljska), koji na startu igra protiv Lasla Đerea ili Janik Siner (Italija), dok su tu još i Dijego Švarcman (Argentina) i David Gofan (Belgija). Potom je u polufinalu i najveća pretnja, Medvedev. Tu je i supertalentovani Rune sa kojim Nole trenira u Monte Karlu.

U drugom delu žreba nalaze se Stefanos Cicipas (Grčka), Andrej Rubljov (Rusija), Kasper Rud (Norveška) Aleks de Minor (Australija), Karen Hačanov (Rusija), Borna Ćorić (Hrvatska)... Ovako bi trebalo da izgleda projektovani žreb Đokovića u Monte Karlu:

  • 2. kolo Brendon Nakašima (SAD)
  • 3. kolo Lorenco Museti (Italija)
  • Četvrtfinale Janik Siner (Italija)
  • Polufinale Danil Medvedev (Rusija)/Holger Rune (Danska)
  • Finale: Stefanos Cicipas (Grčka)/Andrej Rubljov (Rusija)/Kasper Rud (Norveška)