Napao ga

DA SMO SVI KAO NOVAK, BILO BI 10 PUTA VIŠE MRTVIH! Toni Nadal brutalno napao Đokovića: Da, hteo sam da on gubi!

Autor Nikola Lalović

Stric i nekadašnji trener Rafaela Nadala Toni izrekao je niz oštrih kritika Novaku Đokoviću u svom najnovijem istupu u javnost.

Izvor: Eurosport/Screenshot/Twitter/ Tennis TV

Novak Đoković se vratio na teren i zaigraće na šljaci u Monte Karlu, dok se još uvek čeka povratak Rafaela Nadala. Španac se muči sa povredom, a sada se javio njegov stric i bivši trener Toni Nadal i napao srpskog tenisera! 

Pitali su Tonija Nadala šta misli o Novakovom stavu o vakcinama, a on je odgovorio da bi bilo mnogo više mrtvih da su se svi ponašali kao najbolji teniser ikada.

"Imamo jako dobar odnos. Đoković ima svoje principe, ali to nekada mora da se dovede u pitanje. Da smo se svi ponašali kao on verovatno bismo povećali broj mrtvih zbog pademije deset puta! On je sjajan teniser i deluje mi kao dobra osoba. Ima neke čudne ispade, ali to su izolovani slučajevi i svima nam se dešavaju", rekao je Nadal. 

On je teniski trener, a njegov brat Migel Anhel je igrao za Barselonu i taj deo porodice navija za katalonski klub. Rafael navija za Real Madrid, a kako Toni kaže on nije protiv Reala ili protiv Novaka. 

"On voli fudbal i strastven je kada je Real Madrid u pitanju. Ali ja nisam anti Madridista, niti sam bio anti-Đoković ili anti-Federer. DaHteo sam da Đoković izgubi jer tako izgleda takmičenje. Ali jako ga cenim", dodao je on. 

Toni Nadal sada trenira Feliksa Ože-Aljasima, a kako vreme odmiče sve je manje zadovoljan kompletnik kvaltietom ATP tura i mladih igrača koji dolaze. 

"Nadal i Đoković se bliže kraju, ali vidim jednu stvar. Đoković nije isti kao 2015. godine, a i dalje pobeđuje. Da predstavim to drugačije: tada je igrao za deset, sada igra za osam, znači slabije. Da, znam da je Alkaraz jako dobar, ali on nije ono o čemu ja pričam. Ranije je u ATP karavanu bilo više mladih ljudi koji su spremni da se bore."

Na kraju su ga novinari pitali kako se Rafael oseća i da li je spreman za Rolan Garos i napad na titulu. Odgovorio je pomalo zagonetno. 

"On je jako, jako dobro, a i da nije, isto bih vam rekao. Sad da budemo ozbiljni, ja sam pozitivna osoba. Uvek sam mislio da će Rafael da pobedi, čak i kad igra sa Federerom i Đokovićem. Sada mislim isto. Pred ovaj Rolan Garos će mu biti jako teško. Znam da je teško dobiti Đkovića, Alkaraza ili Cicipasa. Ali on je dobro i mislim da ima šanse da bude šampion", naglasio je Toni Nadal.