Diže formu

NOVAK PRIZNAO: NISAM ZNAO PROTIV KOGA IGRAM! Đoković ljut na sebe nakon MUČENJA protiv anonimusa!

Autor Nikola Lalović

Novak Đoković nije bio zadovoljan svojom igrom na meču sa Ivanom Gahovom u drugom kolu Monte Karla.

Izvor: Profimedia

Novak Đoković je savladao Ivana Gahova u drugom kolu turnira u Monte Karlu teže nego što se očekivalo! Nakon taj-brejka u prvom setu u drugom je ipak rutinski došao do trijumfa i bilo je 7:6, 6:2. 

Posle meča je Novak priznao da nije imao mnogo pripreme za ovu utakmicu i da nije ni čuo za svog rivala do meča koji je sada odigran. Ipak, nije krio zadovoljstvo prolaskom dalje. 

"Da, verovatno bismo mogli da kažemo da sam igrao ružan tenis danas. Nisam igrao najbolje u prvom setu. Zbog uslova i svega, malo je bilo i vetra danas, Drago mi je što sam započeo ovaj turnir sa pobedom i najavljivao sam da će biti teško, pogotovo na šljaci gde je nepredvidivo kako će lopta da odskače. Posebno za mene pošto dugo uopšte nisam igrao tenis. Danas sam imao protivnika koga nisam video pre današnjeg dana, tako da priprema nije bila baš najbolja. Čuo sam da igra dobro, da je osvojio čelendžer prošle ndedelje... Malo sam bio nervozniji u prvom setu, ali sam podigao nivo igre u drugom setu i nadam se da ću biti bolji u trećem kolu", rekao je Novak posle meča. 

Sada ga čeka dan pauze, a onda će u trećem kolu igrati sa Italijanom! U italijanskom duelu drugog kola sastaće se mladi Lorenco Museti i Luka Nardi, a pobednik tog meča ide na najboljeg na svetu.