Carevi

KAKAV JE NOVAK CAR! O OVOM NJEGOVOM POTEZU SVI PRIČAJU: Video svoje patike kod rivala, evo kako je reagovao! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Novak Đoković je bio oduševljen kada je video kako se Ivan Gahov pojavio na meču!

Izvor: Twitter/screenshot/TennisTV/Reggie61823972

Novak Đoković je pobedio Ivana Gahova posle velike borbe u drugom kolu Monte Karla, a onda prišao na mrežu i rekao Rusu: "Drago mi je da vidim da ti se sviđaju patike!" O čemu je reč? 

Malo poznati 26-godišnji ruski teniser nema sponzora kada je sportska oprema u pitanju, a i na masters u Monte Karlu je stigao spletom srećnih okolnosti. U poslednji čas je upao u kvalifikacije, prošao ih, dobio Makenzija Mekdonalda u prvom kolu i zaigrao sa Novakom. Naravno da Đokoviću nije promaklo da je Rus nosio njegove patike! Imao je model "Asiks kort FF Novak Đoković", što je oduševilo Srbina!

Kada su na mreži razmenili komplimente i pozdravili se srpski teniser je iskoristio priliku da prokomentariše i obuću svog rivala. 

Gahov će sada skočiti na ATP listi i verovatno prestati da igra čelendžere, a zbog manjka sredstava su mu bolji ruski teniseri pomagali u prošlosti. Andrej Rubljov mu je donirao svoju odeću prošle sezone!

"Andrej Rubljov mi je prošle godine pomogao tako što mi je slao svoju odeću jer ja nemam sponzora. Danil Medvedev mi je takođe jako dobar prijatelj i često igramo "Plejstejšn" zajedno, a Karen Hačanov mi čestita na svakoj pobedi i tituli", rekao je za sajt ATP-a Gahov.

Sada su se poznate sportske marke zainteresovale za Gahova i sigurno je da će posle osvajanja turnira u Đenovi i proboja u Monte Karlu dobiti sponzorski ugovor i neće više morati da brine o opremi.