Zaslužio je

IZGUBIO OD NOVAKA, PA SLAVIO U KADI SA LEPOTICOM: Pili šampanjac, jeli picu i svima rekli - Srbin je najveći! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Ivan Gahov je sa devojkom u Monte Karlu burno proslaivo najbolju nedelju u teniskoj karijeri.

Izvor: Instagram/screenshot/popovaaa

"Ovako heroji slave život!", napisala je devojka Ivana Gahova, a on je na to dodao "Imao sam težak dan na poslu", a sve to uz video iz kade! Tu se videlo kako su ruski teniser i njegova devojka zajedno u kadi gde jedu picu i piju šampanjac!

Rus koji će od narednog ponedeljka biti među 165 najboljih tenisera na ATP listi do skora nije ni sanjao da će moći da se sastane sa Novakom Đokovićem! Igrao je fjučerse i čelendžere, a spletom srećnih okolnosti našao se u Monte Karlu, prošao kvalifikacije, dobio favorizovanog Amerikanca Makenzija Mekdonalda u prvom kolu i onda je pružio dostojan otpor najboljem ikada!

"Nema reči da opišu naše emocije u poslednjih pet dana. Ovo magično putovanje koje nam se dešava sve više deluje kao jako lud i realan san. U moje i Ivanovo ime želim da zahvalim svakome na lepim željama i podršci, porukama koje su stizale poslednjih dana. Posebno se zahvaljujemo mastersu u Monte Karlu što nas je pozvao ove nedelje, jer je atmosfera turnira neverovatna", napisala je devojka Ivana Gahova na instagramu nakon meča. Pogledajte kako ona izgleda: 

Lepa Ruskinja koja svuda prati svog dragog se zahvalila i lično Novaku, iskoristivši priliku da kaže da je Srbin "kralj" i "najveći ikada", kao i da će sigurno zaigrati u finalu!  

"Naravno veliki pozdrav kralju Novaku Đokoviću, najvećem ikada. Ovde ćeš bez sumnje igrati finale, a Gah samo od takvih gubi. I na kraju – Vanja, ljubavi moja, hvala na svemu. Poštovanje koje imam za tebe je sve što mi je bitno na ovom svetu. Uvek sam tu da ti čuvam leđa, a ostalo već znaš", završila je ona.