Tenis

HIT - NOVAK BICIKLOM STIGAO NA MEČ, OBEZBEĐENJE U ČUDU: Pretresali ga, pa ga pustili, ovo mu u Monte Karlu pamte! VIDEO

Autor Nikola Lalović

Novak Đoković je ovim potezom na jednom od prethodnih turnira uspeo da osvoji srca publike u Monte Karlu.

Izvor: Twitter/printskrin/@TennisLegende

Novak Đoković je sjajno startovao takmičenje u Monte Karlu i nakon pobede nad Ivanom Gahovom sada će zaigrati protiv Lorenca Musetija, čoveka koga je jednom čak sklanjao od tornada! 

Monte Karlo je praktično druga kuća Novaku, tu često boravi sa porodicom, a domaću publiku je najviše oduševio 2017. godine. Tada je bio daleko od titule pošto je nakon pobeda nad Žilom Simonom i Pablom Karenjo Bustom poražen u četvrtfinalu od Davida Gofana

Ipak sve je oduševilo kada je na jedan meč došao biciklom! U tom momentu drugi teniser sveta iza Endija Mareja je uredno stigao biciklom, a obezbeđenje ga je pretreslo i pregledalo njegovo vozilo pre ulaska u kompleks. Podsetite se kako je to izgledalo: 

Te godine Rafael Nadal je osvojio turnir, a u finalu je pobedio sunarodnika Alberta Ramosa Vinjolasa. Sada dva Španca koji prete Novaku nisu tu, a to su ponovo Rafael Nadal, a sada i mladi Karlos Alkaraz. Obojica se oporavljaju od povreda i spremaju za Rolan Garos. Novak na turniru u Monte Karlu ima samo dve titule iz 2013. i 2015. godine, a sada ima priliku da osvojio i treći pehar.