AU!

NOVAKU UKRALA POEN, IZBACILI GA SA TURNIRA PRED NJOM! Đoković je pobesneo kada je video šta je uradila usred meča!

Autor Nemanja Stanojčić

Aureli Tort ukrala je poen Novaku Đokoviću na turniru u Monte Karlu i ponovo došla u centar pažnje!

Izvor: Profimedia

Novak Đoković se muči u osmini finala Monte Karla protiv Lorenca Musetija, dobio je prvi, izgubio drugi set, pa je usledio i prekid zbog kiše. Svemu tome prethodila je žestoka svađa srpskog igrača sa sudijom iz stolice - Aureli Tort. Francuskinja mu je ukrala poen, loptica je bila daleko u autu, Novak je tvrdio da to nije isti trag, raspravljali su se, pokušavao je da joj objasni, ništa mu nije pomoglo... A njih dvoje se dobro poznaju iz prošlosti.

Francuskinja je bila sudija u stolici na meču US opena kada je Đoković diskvalifikovan! I tada je bila glavna na terenu u duelu protiv Španca Pabla Karenja-Buste, a svi dobro pamte situaciju kada je Novak lopticom pogodio ženu, linijskog sudiju i tada je nastao haos. Ona je pala "kao pokošena", došao je Soren Frimel, supervizor takmičenja i saopštio Srbinu da je izbačen sa turnira.

Podsećanja radi, Nemac Frimel je prošle godine izbačen iz tenisa na godinu dana zbog "zloupotrebe moći", jedan od mlađih sudija ga je za to optužio, usledila je istraga i doneta je odluka o suspenziji. Tort je od tada dosta napredovala, sudila je na mnogim bitnim mečevima, a sada se u Monte Karlu nije proslavila spornom odlukom. Pogledajte sporni trenutak sa meča:

Ovako je to izgledalo na US openu: