POGLEDAJTE!

"GUBITNIČE, UGLEDAJ SE NA FEDERERA I NADALA!" Bura zbog Novakovog obraćanja, NAPADAJU GA nakon konferencije! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković bio je neraspoložen na konferenciji za medije posle poraza u Monte Karlu. Očigledno je da krije povredu i da o njoj ne priča zbog toga kako su ga mediji "prozivali" u Australiji, a i pored toga je trn u oku.

Izvor: YouTube/ Rolex Monte-Carlo Masters/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković eliminisan je već u trećoj rundi mastersa u Monte Karlu pošto ga je posle preokreta pobedio mladi italijanski predstavnik Lorenco Museti. Đoković je dobro počeo meč, vodio je i 4:2 u drugom setu i bio je blizu trijumfa, međutim potom je došlo do neobjašnjivog pada u njegovoj igri. Može da se priča o pogrešnoj proceni sudije koja je uticala na raspoloženje Đokovića, prekidu zbog kiše, ali i povredi koju srpski teniser ovoga puta sakriva.

Zbog toga što su ga u Australiji "iscrpili" pitanjima o povredi zadnje lože, kada se potenciralo da čak i lažira da ima problem, izgleda da je Đoković potpuno promenio taktiku. Nije želeo da kaže ni reč o stezniku koji nosi na desnoj ruci, pa je izbegavao novinarska pitanja na ovu temu: "Ne, sve je dobro, dobro sam, sve je u redu", govorio je nevoljno.

Novak Đoković (sport)
Izvor: YouTube/Rolex Monte-Carlo Masters/Screenshot

Ne pamti se kada je Novak Đoković održao kraću i mrzovoljniju konferenciju za medije, jedva je čekao da završi sve obaveze i da se okrene nastupu u Banjaluci, a zbog njegovog nastupa - ponovo je na udaru navijača. Iako je bilo evidentno da je Đoković igrao povređen i da o tome nije želeo da priča, zbog čega je bio vrlo neraspoložen da odgovara na "sto istih" pitanja novinara, ponovo je ispao "zloća" u celoj priči.

"Kako je Đoković loš gubitnik", "To je taj Đoković, loš gubitnik, koji nam je nedostajao. Dobro došao nazad, druže! A ljudi kažu da smo imali veliku trojku... Ovaj tip nikada ne može da se poredi sa Federerom i Nadalom!", "Đoković treba da uzme lekcije kod Nadala i Federera kako da se ponašate skromno i dostojanstveno kada izgubite", "'Graciozni' gubitnik", samo su neki od komentara na mrežama posle Đokovićeve konferencije za medije koje je citirao poznati sportski sajt "Sportskeeda", a još stotine njih se iznerviralo zbog obraćanja srpskog asa.

Očigledno, šta god Đoković da uradi i kako god da se ponaša, nekima nije dovoljno i zbog toga nema potrebe da se nervira. Navikli smo da je Đoković "zlikovac" kako god se okrene, iako je njegovo obraćanje u Monte Karlu očigledno rezultat pritisaka javnosti posle problema sa povredom u Australiji.

Ovoga puta Đoković nije želeo da se priča o problemu koji ima i zato je insistirao da je "dobro", čestitavši svom protivniku koji je odigrao odličan meč i prošao u četvrtfinale Monte Karla.