STRAŠNO!

"KU***TINO, KAD DOĐEŠ U BEOGRAD ODSEĆI ĆU TI RUKE!" Crnogorska teniserka dobija JEZIVE PRETNJE, sve je objavila

Autor Milutin Vujičić

Crnogorska teniserka Danka Kovinić dobija pretnje navijača pošto je izgubila meč na turniru u Saragosi.

Izvor: Youtube/Printscreen/ US Open Tennis Championships

Crnogorska teniserka Danka Kovinić objavila je na društvenim mrežama da je dobila brojne uvrede i pretnje nakon što je izgubila meč protiv Kloi Pake u drugom kolu ITF turnira u Saragosi. Kovinićeva je upozorila na nažalost sve veći trend među navijačima da vređaju sportiste putem društvenih mreža nakon poraza, uglavnom zbog toga što su se kladili na njih - i smatraju ih najodgovornijima za izgubljeni novac. 

Tom prilikom koriste najprimitivniji jezik, tako da je Kovinićeva dobila pretnje na srpskom, engleskom i španskom jeziku, što dovoljno govori da je to postalo univerzalno.

"Sve neki fini ljudi oko nas... Srećom, jedan tvit podržava samo četiri slike, a vi birajte koji vam je jezik najmiliji. Ne znam treba li da vam se izvinim što nisam potamnila ove pogrdne reči, ali to je to, realnost!", napisala je Danka Kovinić koja je pokazala kako izgleda "internet zlostavljanje" sportista.


Između ostalog, jedan navijač joj je napisao da skoči s mosta, i tako dalje. Nema potrebe da ih citiramo, pošto je u pitanju odvratan jezik. Za sada nije poznato da li je Kovinićeva prijavila pomenute navijače.

Danka Kovinić inače ima 28 godina i trenutno je 73. na WTA listi.

Tagovi