INTERESANTNO

KO JE NOVAKU NAJVEĆA PREPREKA? Đoković priznao: "Ima jedan teniser iz Srbije, ako njega savladam, mogu pred svakog!"

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković otkrio je i ko je za njega najveća prepreka...

Izvor: Profimedia/Matthieu Mirville / DPPI

Novak Đoković sprema se za početak turnira u Banjaluci. Posle ranog ispadanja sa takmičenja u Monte Karlu počeo je sa pripremom za Srpska open. Tamo na startu neće igrati protiv Stena Vavrinke, kao što su svi očekivali, već protiv Luke van Aša. Održao je srpski as konferenciju za medije i dobio jedno zanimljivo pitanje.

Medije je zanimalo ko je za Novaka najveća prepreka. "Najveća prepreka mi je jedan teniser iz Srbije - Novak Đoković. On mi je uvek bio najveća prepreka. Ako njega savladam, mogu pred svakog. Uz dužno poštovanje prema svima, ta borba je uvek prisutna, želiš da se dovedeš u balans psihofizički i da odigraš kako želiš", rekao je Đoković.

Posle kratke pauze ja nastavio sa pričom. "Večita dilema je kako da preneseš igru sa treninga i kako sve to teče, na zvaničan meč. Postoji razlog zašto ne postoji velika grupa koja igra konstantno na visokom nivou. Bogu hvala, imao sam tu privilegiju da igram na visokom nivou i da ostvarujem rezultate", zaključio je Đoković. Pogledajte i kako je izgledao njegov dolazak u Banjaluku: