IDEMO!

ĐOKOVIĆ ODRADIO PRVI TRENING U BANJALUCI, SVI SU GLEDALI JEDAN DETALJ! Dobre vesti za Novaka - ovo izgleda DOBRO! (FOTO)

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković odradio je trening u Banjaluci bez steznika na ruci.

Izvor: MN press/aleksandar golić

Novak Đoković odradio je trening u Banjaluci. Svi su gledali u njegovu ruku, tačnije u lakat. Izgleda da je situacija bolja nego što je bila prethodnih dana, pošto nije nosio steznik. Očigledno je bilo da ima problem sa povredom lakta i u Monte Karlu, tada doduše nije želeo da priča o tome i da eventualno umanji pobedu Lorenca Musetija.

Došao je na Srpska open i razgovarao sa medijima u ponedeljak o raznim temama. Jedna od glavnih bila je baš ta povreda. "Lakat nije u idealnom stanju, ali je dovoljno dobro. Biću spreman", kratko i jasno poručio je Đoković i tako stavio do znanja svima da želi daleko da dogura na predstojećem takmičenju.

Tamo ga čeka igrač o kome, kako je i sam priznao, ne zna mnogo. U pitanju je Luka van Aše. "O Van Ašeu ne znam mnogo, mislio sam da će Vavrinka da dobije, jeste iznenađenje. Video sma kako igra, borac je. Kada su ovakvi uslovi, a on je brz, teško ga je probiti i nikoga ne treba potcenjivati. Nadam se da će vreme da posluži i da će biti dosta ljudi", rekao je srpski teniser.