Tenis

KIŠA NAPRAVILA HAOS NA SRPSKA OPENU I ĐOKOVIĆ ČEKA! Objavljen DRUGI raspored, poznato kada se očekuje Novakov meč!

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković trebalo bi u sredu da odigra svoj meč protiv Luke van Ašea u Banjaluci.

Izvor: MN press/aleksandar golić

Organizatori Srpska opena imaju velike probleme sa lošim vremenom i kišom. Zbog toga je odloženo nekoliko mečeva i pomereni su sa utorka na sredu. Zbog svega toga morali su da objavljuju raspored dva puta, a poznato je i kada bi Novak Đoković trebalo da izađe na teren u Banjaluci.

Prema novom rasporedu Đoković bi na teren trebalo da izađe u 15 časova i igraće protiv Luke van Ašea (Francuska). Pre toga na programu su dva meča na Centralnom terenu. Od 11 sati igraju Laslo Đere i Borna Ćorić (Hrvatska), a posle njih meč treba da završe Hamad Međedović i Gregor Barere. Srpski igrač izgubio je prvi set (7:6) i pokušaće da napravi preokret, posle njih na teren izlazi Novak, a poslednji meč na tom terenu igraju Gael Monfis (Francuska) i Jiri Lehečka (Češka).

Počinju i mečevi u dubl konkurenciji, pa će tako igrati Nikola Ćaćić i Miomir Kecmanović, kao i braća Ivan i Matej Sabanov od srpskih predstavnika. Naravno, treba naglasiti i da početak svih ovih mečeva zavisi od vremenskih uslova i od kiše... Pogledajte i kako je izgledao ovakov trening: