HIT!

KIRJOSE, HOĆEŠ DA TI BUDEM TRENER? STIGAO ODGOVOR! Đoković ponudio Australijancu uslugu, pa dobio "peckanje" zauzvrat!

Autor Milutin Vujičić

Nik Kirjos i Novak Đoković sada su u odličnim odnosima, ali nikako da popiju piće koje Srbin "duguje" već skoro godinu dana.

Izvor: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković je posle pobede na startu Srpska opena nad Lukom Van Ašom (2:1) poručio da bi voleo jednog dana da bude trener Nika Kirjosa. I ne samo to, Đoković je poručio da veruje da bi Australijanac sa njim u timu osvojio pet grend slem titula, međutim to zadovoljstvo bi ga "pošteno koštalo". Nije dugo trebalo Kirjosu i da čuje za ovu Đokovićevu ideju, pa mu se javio putem Instagrama.

"Ha-ha, hajde umesto toga da odemo na lepu večeru i popijemo neko piće", napisao je Kirjos podsetivši tako Đokovića da mu još "duguje večeru" posle finala na Vimbldonu.

Nažalost, Kirjos i Đoković nisu uspeli da se vide na Australijan openu, gde Grk nije učestvovao zbog povrede (igrali su samo humanitarni meč), a jednostavno raspored srpskog tenisera je bio prebukiran da bi imao vremena da vidi svog nekada najvećeg "hejtera". Zbog toga Kirjos već mesecima "juri" Đokovića da se vide i porazgovaraju o onome što je bilo ranije između njih, a što se drastično popravilo tokom pakla koji je srpski teniser preživeo u Melburnu 2022. godine.

Tada je Nik Kirjos stao u zaštitu Novaka Đokovića i pokazao se kao pravi prijatelj, pa se čak spekulisalo da bi njih dvojica mogli da igraju i u dublu u Banjaluci. Ipak, kako se Australijanac povredio, to nije bilo moguće.