POGLEDAJTE!

NOVAK NAPRAVIO ŠOU U BANJALUCI - IGRALE SE "TRTE"! Stotine navijača ga gledalo na treningu i umiralo od smeha (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako je Novak Đoković zabavio publicu na Srpska openu u Banjaluci.

Izvor: MONDO/Jelena Kotlajić

Srpski teniser Novak Đoković sastaće se u petak sa kolegom i prijateljem Dušanom Lajovićem u četvrtfinalu Srpska opena, a dan ranije se zabavio na treningu uz prisustvo stotine gledalaca. Svi su došli da vide u kakvom je stanju Noletov lakat, koji ga muči tokom prethodnih desetak dana, međutim mogli su da odahnu pošto je najbolji svetski teniser bio više nego raspoložen i malo je reći da se zabavljao na terenu.

Novak je trenirao zajedno sa rođenim bratom Markom, sparing partnerom Karlosom Gomezom i kondicionim trenerom Miljanom Amanovićem, da bi se nakon ozbiljnog dela sve pretvorilo u igru u kojoj je najviše uživala publika koja je sa osmehom i aplauzima do kraja ispratila "trening".

Novak i njegovi saradnici su prvo prebacivali lopticu preko mreže i cilj je bio da se zaustavi pre osnovne linije, dok im je bilo dozvoljeno da gađaju i tuđu lopticu kako bi druge eliminisali iz igre. Dakle, nešto kao boćanje na šljunku, da bi na kraju pala i opklada. Poraženi su morali da okrenu zadnjicu i da čekaju kaznu... Novak Đoković je kao pobednik gađao lopticama dok je i u tome publika uživala.

Pogledajte kako je to izgledalo danas u Banjaluci gde se publika još jednom sjajno pokazala, iako je bilo mnogo kritika na njihov račun zbog toga što su "došli da gledaju samo Đokovića".

A pogledajte kako izgleda i kada Đoković ozbiljno trenira u Banjaluci: