Tenis

RUSKU LEPOTICU POLJACI IZBACILI IZ AVIONA! Krenula na WTA turnir, pa ostala u Africi - otkriveno i zašto!

Autor Dušan Ninković

Atraktivna teniserka Vitalija Dijačenko morala je da ostane na aerodromu i propusti turnir.

Izvor: Instagram/vdiatchenko8/printscreen

Ruska teniserka Vitalija Dijačenko (32), jedna od najlepših teniserki današnjice, proživela je pravi pakao na aerodromu u Egiptu. Ona je ostala zaglavljena u Kairu jer je poljska avio-kompanija LOT odbila da joj omogući putovanje ka Varšavi, gde je trebalo da igra svoj naredni turnir. Jedini razlog za takvu odluku bio je njen ruski pasoš!

Vitalija je na aerodromu u glavnom gradu Egipta imala žestoku raspravu sa članovima posade, ali joj ni posle toga nije dozvoljeno da se ukrca na let. Umesto puta na turnir ona je duže nego što je planirala ostala u Africi, odakle je morala da krene kući. Pogledajte kako izgleda atraktivna Vitalija

"Nije mi omogućen let na turnir, od strane kompanije LOT, na ruti Kairo - Varšava, zbog toga što posedujem ruski pasoš. Zaglavila sam 18 sati na aerodromu u Kairu noću, bez hrane, spavanja i mogućnosti letenja! Prenoćila sam na aerodromu, tretirana sam kao građanin trećeg reda, potrošila sam par hiljada evra, jer nažalost nemam načina da dođem do turnira, pošto nema rute zbog avio-kompanija koje ne prevoze Ruse i zbog situacije sa vizom“, požalilila se teniserka.

Pošto su joj propali planovi za učešće na turniru, Vitalija je morala da se vrati kući i da u potpunosti odustane od takmičenja. To bi moglo da utiče na njen plasman i 250. poziciju na WTA listi koju trenutno zauzima. Nekadašnja 71. teniserka sveta mogla bi još da se udalji od svetskog vrha i svog najboljeg plasmana u karijeri.